Minst 9 døde palestinere

  IDF-kilder bekrefter kamphandlinger mellom militante palestinere og soldater i Bureji-området på Gaza-stripen. Palestinske kilder melder foreløpig om ni drepte og ytterligere ti skadde. I følge øyenvitner og helsepersonell skal 25 israelske stridsvogner ha tatt seg inn i flyktningeleiren al Bureij i løpet av natt til fredag. Palestinske kilder sier at de drepte hovedsakelig er sivile. Kommandant på Gaza-stripen, brigader Yisrael Ziv, sier at de drepte i all hovedsak var væpnede terrorister. Israel har de siste ukene gjennomført en rekke aksjoner i de palestinske områdene for å ta knekken på palestinske terrororganisasjoner. Israel er fredag i høy sikkerhetsberedskap etter en rekke terroradvarsler.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  IDF-kilder bekrefter kamphandlinger mellom militante palestinere og soldater i Bureji-området på Gaza-stripen. Palestinske kilder melder foreløpig om ni drepte og ytterligere ti skadde. I følge øyenvitner og helsepersonell skal 25 israelske stridsvogner ha tatt seg inn i flyktningeleiren al Bureij i løpet av natt til fredag. Palestinske kilder sier at de drepte hovedsakelig er sivile. Kommandant på Gaza-stripen, brigader Yisrael Ziv, sier at de drepte i all hovedsak var væpnede terrorister. Israel har de siste ukene gjennomført en rekke aksjoner i de palestinske områdene for å ta knekken på palestinske terrororganisasjoner.
  Israel er fredag i høy sikkerhetsberedskap etter en rekke terroradvarsler.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkel10 palestinere drept, 2 av dem FN-ansatte
  Neste artikkelOlmert om Sharon
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise