Mitzna-tilhenger på 2. plass, Beilin langt nede

  Det tidligere Knesset-medlemmet Matan Vilnai ser ut til å toppe Arbeiderpartiets kandidatliste sammen med trekløveret Amram Mitzna, Benjamin Netanyahu og Shimon Peres etter mandagens primærvalg. På de neste plassene blir han fulgt av Knesset-leder Avraham Burg og Yuli Tamir. En av hovedarkitektene bak Oslo-avtalen, Yossi Beilin, har fått 12. plass. Med dette anser Ha’aretz det […]

  Det tidligere Knesset-medlemmet Matan Vilnai ser ut til å toppe Arbeiderpartiets kandidatliste sammen med trekløveret Amram Mitzna, Benjamin Netanyahu og Shimon Peres etter mandagens primærvalg. På de neste plassene blir han fulgt av Knesset-leder Avraham Burg og Yuli Tamir. En av hovedarkitektene bak Oslo-avtalen, Yossi Beilin, har fått 12. plass. Med dette anser Ha’aretz det som lite sannsynlig at Beilin får en plass i det neste Knesset, på bakgrunn av den dårlige oppslutningen om Arbedeiderpartiet i meningsmålingene. Valgresultatene mangler imidlertid fra en del arabiske distrikter når dette skrives tirsdag morgen, så Beilin kan komme til å klatre høyere. De endelige resultatene er først ventet tirsdag kveld.

  Forrige artikkelBedre enn Europa på minoriteter
  Neste artikkelYekke – jødene fra Tyskland
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -