Israel i sorg etter romferge-tragedien

  I Israel er hele nasjonen i sorg på grunn av deres første astronaut, Ilan Ramon, som omkom i romferge-ulykken i går. Skolebarn hang i dag opp bilder av ham i klasserommene, og flagg vaiet på halv stang over hele landet. Kabinettet æret Ramon som en nasjonal helt. Han var sønn av en Holocoust overlever, og denne romferden spilte en sterk symbolsk rolle. Ramon hadde blant annet framsagt en jødisk bønn idet han fløy over Jerusalem. Sharon sa om astronaut Ramon at han var " .. en mann som ikke fortjente å bli tatt ifra oss, sammen med våre håp, drømmer, vår historie og vår framtid."

  I Israel er hele nasjonen i sorg på grunn av deres første astronaut, Ilan Ramon, som omkom i romferge-ulykken i går. Skolebarn hang i dag opp bilder av ham i klasserommene, og flagg vaiet på halv stang over hele landet. Kabinettet æret Ramon som en nasjonal helt. Han var sønn av en Holocoust overlever, og denne romferden spilte en sterk symbolsk rolle. Ramon hadde blant annet framsagt en jødisk bønn idet han fløy over Jerusalem. Sharon sa om astronaut Ramon at han var " .. en mann som ikke fortjente å bli tatt ifra oss, sammen med våre håp, drømmer, vår historie og vår framtid."

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelUSA kan bevise at Irak lurer inspektørene
  Neste artikkelGlimt fra politikken
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise