“Det vil bli flere israelske astronauter”

  Andre israelske astronauter vil bli skutt opp i verdensrommet, slo Sharon fast i går, mens flaggene vaiet på halv stang etter Columbia-ulykken. "Deres død vil ikke bli forgjeves", sa Sharon om de avdøde astronautene. Han fortsatte: "Menneskehetens ferd ut i rommet vil fortsette. Amerikansk-israelsk samarbeid på dette området vil også fortsette. Dagen vil komme når andre israelske astronauter blir skutt ut i verdensrommet. Jeg er viss på at minnet om Ilan Ramon, Israel's første rom-pionér, vil brenne seg fast i våre hjerter".

  Andre israelske astronauter vil bli skutt opp i verdensrommet, slo Sharon fast i går, mens flaggene vaiet på halv stang etter Columbia-ulykken. "Deres død vil ikke bli forgjeves", sa Sharon om de avdøde astronautene. Han fortsatte: "Menneskehetens ferd ut i rommet vil fortsette. Amerikansk-israelsk samarbeid på dette området vil også fortsette. Dagen vil komme når andre israelske astronauter blir skutt ut i verdensrommet. Jeg er viss på at minnet om Ilan Ramon, Israel’s første rom-pionér, vil brenne seg fast i våre hjerter".

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelGlimt fra politikken
  Neste artikkelStrid i Shas
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise