Forhandlingene om koalisjonen starter

  Israels president, Moshe Katzav, inviterte i går offisielt Sharon til å danne en koalisjonsregjering. Sharon har nå støtte fra fraksjoner som i alt utgjør 87 av de 120 representantene i Knesset. I dag skal Sharon etter planen holde møter med Arbeiderpartiet, Shinui, Shas og National Union. Men Arbeiderpartiet har sagt et klart nei til å gå med i regjeringen. Generalsekretæren i partiet, Pines-Paz, foreslo for Sharon at han bare kunne begynne å planlegge en badetur på det tidspunktet hvor møtet mellom de to partiene var satt opp. I morgen er det fire andre partier som skal møte Sharon og Likud i Ramat Gan.

  Israels president, Moshe Katzav, inviterte i går offisielt Sharon til å danne en koalisjonsregjering. Sharon har nå støtte fra fraksjoner som i alt utgjør 87 av de 120 representantene i Knesset. I dag skal Sharon etter planen holde møter med Arbeiderpartiet, Shinui, Shas og National Union. Men Arbeiderpartiet har sagt et klart nei til å gå med i regjeringen. Generalsekretæren i partiet, Pines-Paz, foreslo for Sharon at han bare kunne begynne å planlegge en badetur på det tidspunktet hvor møtet mellom de to partiene var satt opp. I morgen er det fire andre partier som skal møte Sharon og Likud i Ramat Gan.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelRedusert forsvarsbudsjett
  Neste artikkelRegner med regjeringsdeltakelse
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise