Shinui og Shas kjemper om å spille annenfiolin

  Mandag begynte statsminister Ariel Sharon forhandlinger med sentrumspartiet Shinui og det religiøse høyrepartiet Shas. Etter at Arbeiderpartiet har avslått å bli med, blir det nå en drakamp mellom Shinui og Shas om hvilket parti som får være juniorpartner i den nye regjeringen. Det er Sharons tidligere kontorsjef, Uri Shani, som leder forhandlingene for Likud. Shani sier at partiet ikke vil tolerere at et parti utelukker et annet.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Mandag begynte statsminister Ariel Sharon forhandlinger med sentrumspartiet Shinui og det religiøse høyrepartiet Shas. Etter at Arbeiderpartiet har avslått å bli med, blir det nå en drakamp mellom Shinui og Shas om hvilket parti som får være juniorpartner i den nye regjeringen. Det er Sharons tidligere kontorsjef, Uri Shani, som leder forhandlingene for Likud. Shani sier at partiet ikke vil tolerere at et parti utelukker et annet.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelForhandlingene om koalisjonen starter
  Neste artikkelSender hjem personell fra Israel
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise