Står bak mye av våpenteknologien

  I følge Jane's Defense Weekly er Israel den tredje største våpeneksportøren i verden. Etter flere tiår med tett militært samarbeid mellom USA og Israel, er de amerikanske forsvarsstyrkene gjennomsyret av teknologi utviklet i Israel. Nyhetsbyrået AP nevner droner, luft-til-bakke raketter, navigasjonssystemer og sikter som eksempler på teknologi som er utviklet av israelske selskaper. (22.03 NATT)

  I følge Jane’s Defense Weekly er Israel den tredje største våpeneksportøren i verden. Etter flere tiår med tett militært samarbeid mellom USA og Israel, er de amerikanske forsvarsstyrkene gjennomsyret av teknologi utviklet i Israel. Nyhetsbyrået AP nevner droner, luft-til-bakke raketter, navigasjonssystemer og sikter som eksempler på teknologi som er utviklet av israelske selskaper. (22.03 NATT)

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelBakkekampene har begynt
  Neste artikkelIngen forhandlinger før etter Irak-krig
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise