“Styrkene sjekker flere mulige steder med kjemiske våpen”

  Amerikanske styrker i Irak leter etter spor av masseødeleggelsesvåpen inne i Irak. Foreløpig er det ikke bekreftet noen tilstedeværelse av kjemiske eller biologiske våpen, ifølge en anonym administrativ tjenestemann. En mistenkelig fabrikk som ble sikret av koalisjonstroppene er fortsatt under vurdering som mulig fabrikk for masseødeleggelsesvåpen. Søndag sa et amerikansk befal at man forhører to Irakiske generaler som er tatt til fange, angående de ulovlige våpnene. De to er blant omkring 2000 irakiske krigsfanger som er tatt av de amerikanske og britiske styrkene.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Amerikanske styrker i Irak leter etter spor av masseødeleggelsesvåpen inne i Irak. Foreløpig er det ikke bekreftet noen tilstedeværelse av kjemiske eller biologiske våpen, ifølge en anonym administrativ tjenestemann. En mistenkelig fabrikk som ble sikret av koalisjonstroppene er fortsatt under vurdering som mulig fabrikk for masseødeleggelsesvåpen. Søndag sa et amerikansk befal at man forhører to Irakiske generaler som er tatt til fange, angående de ulovlige våpnene. De to er blant omkring 2000 irakiske krigsfanger som er tatt av de amerikanske og britiske styrkene.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSalmer i bomberommet
  Neste artikkelIsrael-hat i Kuwait
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise