Syria må fjerne trusselen fra Hizbollah

  - USA har gitt Syria "gult kort", og dette er fullstendig rettferdig, sier forsvarsminister Shaul Mofaz til Hærens radio mandag. Forsvarsministeren påpeker at Syria har tatt i mot sentrale irakere fra Saddams regime, og at de har latt terrorister dra inn i Irak for å kjempe mot amerikanerne. President George W. Bush tror at Syria har kjemiske våpen. Syria okkuperer Libanon med 30.000 soldater, støtter opp om terrororganisasjonen Hizbollah og ti palestinske terrorgrupper - blant dem Hamas og Islamsk hellig krig. - Vi vil ha Hizbollahs våpen og raketter fjernet fra Sør-Libanon, sier forsvarsminister Shaul Mofaz. Syrias utenriksminister Farouk a-Shara sa søndag at Israel vil bli rammet dersom USA setter i gang et angrep mot Syria.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  – USA har gitt Syria “gult kort”, og dette er fullstendig rettferdig, sier forsvarsminister Shaul Mofaz til Hærens radio mandag. Forsvarsministeren påpeker at Syria har tatt i mot sentrale irakere fra Saddams regime, og at de har latt terrorister dra inn i Irak for å kjempe mot amerikanerne.
  President George W. Bush tror at Syria har kjemiske våpen.
  Syria okkuperer Libanon med 30.000 soldater, støtter opp om terrororganisasjonen Hizbollah og ti palestinske terrorgrupper – blant dem Hamas og Islamsk hellig krig.
  – Vi vil ha Hizbollahs våpen og raketter fjernet fra Sør-Libanon, sier forsvarsminister Shaul Mofaz.
  Syrias utenriksminister Farouk a-Shara sa søndag at Israel vil bli rammet dersom USA setter i gang et angrep mot Syria.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelGolan-loven
  Neste artikkel“Veikartet” kan bli ytterligere utsatt
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise