Home Nyhetsnotiser fra 2001-2011 IDF aksjonerer mot Hamas i Nablus

  IDF aksjonerer mot Hamas i Nablus

  IDF omringer en bygning vest i byen Nablus på Vestbredden, hvor væpnede palestinere tilknyttet terrororganisasjonen Hamas befinner seg. Det forteller palestinske kilder til Ha’aretz. Tirsdag morgen meldes det fortsatt om pågående skuddveksling. Israels radio rapporterer at IDF har arrestert Kamal Abu Hanesh, som er terrororganisasjonens PFLPs leder i Nablus.

  IDF omringer en bygning vest i byen Nablus på Vestbredden, hvor væpnede palestinere tilknyttet terrororganisasjonen Hamas befinner seg. Det forteller palestinske kilder til Ha’aretz. Tirsdag morgen meldes det fortsatt om pågående skuddveksling.
  Israels radio rapporterer at IDF har arrestert Kamal Abu Hanesh, som er terrororganisasjonens PFLPs leder i Nablus.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelEnsidige israelske tiltak
  Neste artikkelMetzger og Amar
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  0

  Your Cart