Sentrale irakere søker tilflukt i Syria

  En hovedårsak til økt alliert press på Syria, er etterretningsrapporter som avslører at titalls, kanskje hundrevis, irakere tilknyttet Saddams regime har søkt tilflukt i landet. Syria sier nå at de har stengt sin grense mot Irak, og gitt en tidligere irakisk industriminister avslag på asyl i landet. Amerikanerne krever en fullstendig liste over alle irakere som har flyktet til Syria, og ønsker at disse returnerer til Irak.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  En hovedårsak til økt alliert press på Syria, er etterretningsrapporter som avslører at titalls, kanskje hundrevis, irakere tilknyttet Saddams regime har søkt tilflukt i landet. Syria sier nå at de har stengt sin grense mot Irak, og gitt en tidligere irakisk industriminister avslag på asyl i landet.
  Amerikanerne krever en fullstendig liste over alle irakere som har flyktet til Syria, og ønsker at disse returnerer til Irak.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelMetzger og Amar
  Neste artikkel– Europa må våkne
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise