Kommer til Israel lørdag

  USAs utenriksminister Colin Powell kommer til Israel i slutten av neste uke, for å føre samtaler om implementeringen av det diplomatiske "veikartet" for fred i Midtøsten. Utenriksminister Silvan Shalom utsetter derfor en planlagt reise til Russland for å møte Powell. Den amerikanske utenriksministeren har lagt press på regimet i Damaskus, og skal ha kommet til en avtale om å stenge kontorer som tilhører palestinske terrorgrupper. Nyhetsbyrået AP melder at syriske medier generelt brakte uvanlig positive meldinger etter Colin Powells besøk. Det skrives blant annet at den arabisk-israelske konflikt kan løses. Søndag holder USAs Midtøsten-utsending, William Burns, møter med den israelske utenriksministeren og statsministeren for å gi en oppdatering på Colin Powells samtaler med de arabiske lederne. Det er ventet at det møtet mellom palestinernes nye statsminister og Ariel Sharon vil finne sted etter Colin Powells besøk i Israel.

  USAs utenriksminister Colin Powell kommer til Israel i slutten av neste uke, for å føre samtaler om implementeringen av det diplomatiske "veikartet" for fred i Midtøsten. Utenriksminister Silvan Shalom utsetter derfor en planlagt reise til Russland for å møte Powell. Den amerikanske utenriksministeren har lagt press på regimet i Damaskus, og skal ha kommet til en avtale om å stenge kontorer som tilhører palestinske terrorgrupper. Nyhetsbyrået AP melder at syriske medier generelt brakte uvanlig positive meldinger etter Colin Powells besøk. Det skrives blant annet at den arabisk-israelske konflikt kan løses. Søndag holder USAs Midtøsten-utsending, William Burns, møter med den israelske utenriksministeren og statsministeren for å gi en oppdatering på Colin Powells samtaler med de arabiske lederne. Det er ventet at det møtet mellom palestinernes nye statsminister og Ariel Sharon vil finne sted etter Colin Powells besøk i Israel.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHvem er Muhammad Dahlan?
  Neste artikkelProtesterer mot forsinkelse i fjerning av illegale bosetninger
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise