Kan komme til å gi PA direkte støtte

  I følge Ha'aretz gir USA for øyeblikket 75 millioner dollar i hjelp til palestinerne. Dette går imidlertid til frie organisasjoner og utviklingsfirma. USA har tidligere stanset den direkte støtten til den palestinske selvstyremyndigheten, på grunn av deres støtte til terror. Etter at den amerikanske administrasjonen nå begynner å få tillit til Mahmoud Abbas anti-terror bestrebelser, vurderes det nå igjen å overføre midler direkte til PA. (06.06) TOPPMØTET I AKABA PA lover å stanse terror. Israel lover å ødelegge bosetninger. USA vil arbeide for tostats-løsning.

  I følge Ha’aretz gir USA for øyeblikket 75 millioner dollar i hjelp til palestinerne. Dette går imidlertid til frie organisasjoner og utviklingsfirma. USA har tidligere stanset den direkte støtten til den palestinske selvstyremyndigheten, på grunn av deres støtte til terror. Etter at den amerikanske administrasjonen nå begynner å få tillit til Mahmoud Abbas anti-terror bestrebelser, vurderes det nå igjen å overføre midler direkte til PA. (06.06)

  TOPPMØTET I AKABA
  PA lover å stanse terror.
  Israel lover å ødelegge bosetninger.
  USA vil arbeide for tostats-løsning.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelTo Hamas-menn drept
  Neste artikkelDiplomater snakker ikke med Likud
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise