To Hamas-menn drept

  IDF gikk torsdag kveld til aksjon mot en terrorcelle fra Hamas som planla selvmordsangrep mot israelere. Bare én dag etter toppmøtet i Akaba ble to Hamas menn drept i skuddvekslingene som oppstod under aksjonene. Palestinske kilder sier mennene tilhørte Islamsk hellig krig. En talsmann for Yassir Arafat var raskt ute med å fordømme IDFs aksjon. Senere på kvelden ble en anti-stridsvogn rakett skutt mot israelske soldater som patruljerte sør på Gaza-stripen. IDF skal ha avdekket to tunneler som blir brukt til våpensmugling fra Sinai til Gaza-stripen. Palestinske kilder opplyser at IDF ødela fire hus i Rafah torsdag kveld. IDF sier at husene stod tomme, og at de ble satt i forbindelse med våpensmugling.

  IDF gikk torsdag kveld til aksjon mot en terrorcelle fra Hamas som planla selvmordsangrep mot israelere. Bare én dag etter toppmøtet i Akaba ble to Hamas menn drept i skuddvekslingene som oppstod under aksjonene. Palestinske kilder sier mennene tilhørte Islamsk hellig krig.
  En talsmann for Yassir Arafat var raskt ute med å fordømme IDFs aksjon. Senere på kvelden ble en anti-stridsvogn rakett skutt mot israelske soldater som patruljerte sør på Gaza-stripen. IDF skal ha avdekket to tunneler som blir brukt til våpensmugling fra Sinai til Gaza-stripen. Palestinske kilder opplyser at IDF ødela fire hus i Rafah torsdag kveld. IDF sier at husene stod tomme, og at de ble satt i forbindelse med våpensmugling.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelReligiøs diskriminering i Saudi-Arabia
  Neste artikkelKan komme til å gi PA direkte støtte
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise