Ber EU stanse all hjelp til Hamas

  - Jeg oppfordrer lederne i Europa og over hele verden, til å gjøre raske, besluttsomme tiltak mot terrorgrupper som Hamas, sa president George W. Bush i et møte mellom USA og EU. Den amerikanske presidenten vil at statene i Europa skal stanse finansieringen av Hamas. EU har tidligere forbudt gaver til Hamas militære ving, men fortsetter å se på den politiske delen av organisasjonen som noe uavhengig fra terroren til de militante medlemmene. Det er dette skille Bush vil ha helt bort. Den amerikanske presidenten mener terrorgruppene må avvæpnes fullstendig, og at det ikke hjelper med en midlertidig stans i angrepene. - Fremgang mot en rettferdig og omfattende fred i Midtøsten, vil bare være mulig dersom alle sider gjør alt i sin makt for å nedkjempe fiendene av fred, slik som Hamas og andre terrorgrupper, sa Bush.

  – Jeg oppfordrer lederne i Europa og over hele verden, til å gjøre raske, besluttsomme tiltak mot terrorgrupper som Hamas, sa president George W. Bush i et møte mellom USA og EU. Den amerikanske presidenten vil at statene i Europa skal stanse finansieringen av Hamas. EU har tidligere forbudt gaver til Hamas militære ving, men fortsetter å se på den politiske delen av organisasjonen som noe uavhengig fra terroren til de militante medlemmene. Det er dette skille Bush vil ha helt bort.
  Den amerikanske presidenten mener terrorgruppene må avvæpnes fullstendig, og at det ikke hjelper med en midlertidig stans i angrepene.
  – Fremgang mot en rettferdig og omfattende fred i Midtøsten, vil bare være mulig dersom alle sider gjør alt i sin makt for å nedkjempe fiendene av fred, slik som Hamas og andre terrorgrupper, sa Bush.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelArresterte to menn med 10-kilos bombe
  Neste artikkel“Gi kurderne en stat”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise