Tre Hamas-menn drept

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Fredag morgen melder Ha’aretz om tre drepte Hamas-aktivister under en pågående militær aksjon sør i Gaza by. IDF gikk inn i bydelen Zeitun, hvor de var på jakt etter terrorister.
  En israeler ble lettere skadet torsdag kveld, da palestinske terrorister skjøt mot bilen han vest for Betlehem på Vestbredden.
  Torsdag ettermiddag ble to palestinske selvmordsterrorister drept av israelske sikkerhetsstyrker. Tidligere på dagen ble en israelsk 31 år gammel mann drept av en 15 år gammel palestinsk gutt. Fatahs Martyrbrigader påtok seg ansvaret for angrepet.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkel“Våpenhvile” er gift dekket av honning
  Neste artikkelKongen vant valget i Jordan
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.