Israel vuderer å frigi 400 palestinere

  Mellom 40 og 60 aktivister fra Hamas og Islamsk hellig krig står på listen over de 400 palestinske fangene som Israel vurderer å frigi. Palestinske kilder hevder at minst 400 av de 6.000 palestinerne som blir holdt i israelsk fangenskap har sittet bak lås og slå siden før Oslo-avtalene ble inngått. Hamas-aktivistene som vurderes frigitt tilhørte organisasjonens sivile del, og ikke de militære avdelingene.

  Mellom 40 og 60 aktivister fra Hamas og Islamsk hellig krig står på listen over de 400 palestinske fangene som Israel vurderer å frigi. Palestinske kilder hevder at minst 400 av de 6.000 palestinerne som blir holdt i israelsk fangenskap har sittet bak lås og slå siden før Oslo-avtalene ble inngått. Hamas-aktivistene som vurderes frigitt tilhørte organisasjonens sivile del, og ikke de militære avdelingene.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSyria vil diskutere fangeutveksling
  Neste artikkelIDF ødela to hus
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise