Tilbaketrekning, terrorbekjempelse og frigivelse av fanger

  Etter det ukentlige regjeringsmøtet søndag, er det ventet at Israels statsminister Ariel Sharon vil møte sin palestinske motpart, Mahmoud Abbas. Palestinske kilder har bekreftet overfor Ha'aretz at møtet vil finne sted tidlig søndag ettermiddag. Saker som det forventes at de to statsministerne vil drøfte er en israelsk militær tilbaketrekning fra flere palestinske byer. Israel krever at palestinerne går til aksjon mot de militante ekstremistene i sine egne rekker før det kommer nye tilbaketrekninger. Frigivelse av palestinske fanger vil også bli drøftet, ifølge Ha'aretz. Like etter møtet med Sharon vil Mahmoud Abbas dra videre for samtaler med Egypts president Hosni Mubarak. Den palestinske statsministeren skal også innom Jordan før han møter president George W. Bush i Washington 25. juli. Fire dager senere kommer Ariel Sharon til den amerikanske presidenten.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Etter det ukentlige regjeringsmøtet søndag, er det ventet at Israels statsminister Ariel Sharon vil møte sin palestinske motpart, Mahmoud Abbas. Palestinske kilder har bekreftet overfor Ha’aretz at møtet vil finne sted tidlig søndag ettermiddag. Saker som det forventes at de to statsministerne vil drøfte er en israelsk militær tilbaketrekning fra flere palestinske byer. Israel krever at palestinerne går til aksjon mot de militante ekstremistene i sine egne rekker før det kommer nye tilbaketrekninger. Frigivelse av palestinske fanger vil også bli drøftet, ifølge Ha’aretz.
  Like etter møtet med Sharon vil Mahmoud Abbas dra videre for samtaler med Egypts president Hosni Mubarak. Den palestinske statsministeren skal også innom Jordan før han møter president George W. Bush i Washington 25. juli. Fire dager senere kommer Ariel Sharon til den amerikanske presidenten.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelForedrag av Vebjørn K. Selbekk: Jødehat på norsk
  Neste artikkelMistenkt for å true palestineres sikkerhet
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise