Hæren fortsetter antiterror-operasjonene

  Den israelske hæren (IDF) fortsatte sine antiterror-operasjoner i Judea og Samaria (Vestbredden) i går kveld. Fire mistenkte terrorister ble arrestert, melder en militær kilde. Styrkene skal ha gjennomført søk i flere byer, som følge av etterretningsinformasjon. Arrestasjonene skjedde uten uhell eller tap. Kilden sier at “selv om antallet terrortrusler er lavt for øyeblikket, og det […]

  Den israelske hæren (IDF) fortsatte sine antiterror-operasjoner i Judea og Samaria (Vestbredden) i går kveld. Fire mistenkte terrorister ble arrestert, melder en militær kilde.
  Styrkene skal ha gjennomført søk i flere byer, som følge av etterretningsinformasjon. Arrestasjonene skjedde uten uhell eller tap. Kilden sier at “selv om antallet terrortrusler er lavt for øyeblikket, og det ser rolig ut, kan vi ikke senke sikkerheten. Bare i går, oppdaget og arresterte vi seks palestinere på Vestbredden som forberedte selvmordsangrep. De hadde selvmordsangriperne og eksplosiver klare.”
  Han sa også at “så lenge det er så mye som EN trussel om et potensielt angrep mot vår sivilbefolkning, vil våre sikkerhetsstyrker fortsatt operere med full styrke, dag og natt hele uka, i Gaza og på Vestbredden”.

  Forrige artikkelTusen dager med terror
  Neste artikkelVil kutte i støtten til bosetningene
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.