Vil kutte i støtten til bosetningene

  Innenriksminister Avraham Poraz sa i dag at han planlegger å kutte i støtten til bosetningene, og i stedet gi pengene til byer innenfor "Den grønne linjen". "Innenriksdepartementets jobb er ikke å ordne med sikkerheten til bosetningene, men å sørge for at lokale distrikter blir operert på en ordentlig måte", sa Poraz til Hærens radio. Kuttene skal ifølge Ma'ariv dreie seg om 70 millioner Shekel.

  Innenriksminister Avraham Poraz sa i dag at han planlegger å kutte i støtten til bosetningene, og i stedet gi pengene til byer innenfor “Den grønne linjen”. “Innenriksdepartementets jobb er ikke å ordne med sikkerheten til bosetningene, men å sørge for at lokale distrikter blir operert på en ordentlig måte”, sa Poraz til Hærens radio. Kuttene skal ifølge Ma’ariv dreie seg om 70 millioner Shekel.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelHæren fortsetter antiterror-operasjonene
  Neste artikkelAvfeier Bushs anklager
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise