Avfeier Bushs anklager

  Syria og Iran avfeide i går de amerikanske anklagene om at de huser terrorister. Bush anklaget Iran for å gi plass til al-Qaida agenter, og sier at voldelige palestinske grupperinger fortsetter å operere fra Damaskus. "Oppførselen er total uakseptabel", sa Bush på mandag under en pressekonferanse. "Stater som støtter terrorisme, vil bli holdt ansvarlige", var også en del av budskapet som ble gitt fra presidentens ranch i Texas. Syria stengte nylig kontorene til palestinske grupper, men menneskene som jobbet der får fortsatt arbeide fra sine hjem, eller fra Libanon, hvor Syria har stor innflytelse. Irans utenriksminister hevder at "Iran har ikke huset terrorister, men har kjempet i mot terrorister".

  Syria og Iran avfeide i går de amerikanske anklagene om at de huser terrorister. Bush anklaget Iran for å gi plass til al-Qaida agenter, og sier at voldelige palestinske grupperinger fortsetter å operere fra Damaskus. “Oppførselen er total uakseptabel”, sa Bush på mandag under en pressekonferanse. “Stater som støtter terrorisme, vil bli holdt ansvarlige”, var også en del av budskapet som ble gitt fra presidentens ranch i Texas.
  Syria stengte nylig kontorene til palestinske grupper, men menneskene som jobbet der får fortsatt arbeide fra sine hjem, eller fra Libanon, hvor Syria har stor innflytelse.
  Irans utenriksminister hevder at “Iran har ikke huset terrorister, men har kjempet i mot terrorister”.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelVil kutte i støtten til bosetningene
  Neste artikkel“Til og med jødene trenger frigjøring fra Israel”
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise