100 Hamas og Jihad-fanger skal løslates

  Med fjorten mot ni stemmer vedtok israels regjering å løslate 100 palestinske fanger som er medlemmer av terrororganisasjonene Hamas og Islamsk Jihad. Disse fangene legges til en liste på omkring 400 fanger som fra før er bestemt løslatt. Sjefen for sikkerhetstjenesten Shin Bet vil komme med en liste bestående av Jihad og Hamas-medlemmer som han mener ikke representerer noen direkte sikkerhetstrussel mot Israel. Løslatelsene er et av mange trekk for å gjøre forholdet til palestinernes statsminister mindre anspent. Blant annet skal Israel redusere antall veisperringer, og øke antallet palestinske arbeidere som får slippe inn i Israel hver dag.

  Med fjorten mot ni stemmer vedtok israels regjering å løslate 100 palestinske fanger som er medlemmer av terrororganisasjonene Hamas og Islamsk Jihad. Disse fangene legges til en liste på omkring 400 fanger som fra før er bestemt løslatt.
  Sjefen for sikkerhetstjenesten Shin Bet vil komme med en liste bestående av Jihad og Hamas-medlemmer som han mener ikke representerer noen direkte sikkerhetstrussel mot Israel. Løslatelsene er et av mange trekk for å gjøre forholdet til palestinernes statsminister mindre anspent. Blant annet skal Israel redusere antall veisperringer, og øke antallet palestinske arbeidere som får slippe inn i Israel hver dag.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkel11% reduksjon i industriell eksport
  Neste artikkelMoské revet i Nasaret
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise