Mor og tre barn såret i terrorangrep

  Fire israelere, en mor og tre barn, ble såret da bilen deres ble beskutt nær Har Gilo ved Jerusalem i går kveld. Moren og en datter på ni år var mest skadet av skuddene, og ble kjørt til sykehus i Ein Kerem. De to andre, en jente på 14 og en gutt på 12, ble behandlet på stedet. Al-Aksa Martyrbrigaden har påtatt seg ansvaret for angrepet. Angrepet er det første i området siden Israel gav fra seg kontrollen av Betlehem-området. Ifølge den Israelske hæren har ikke de palestinske sikkerhetsstyrkene foretatt seg noe for å bekjempe terrorismen etter at de har overtatt kontrollen. Verken våpenkonfiskering eller arrestasjoner av terrorister har funnet sted. Israels forsvarsminister sa i dag at han ikke vil overføre flere byer til palestinsk kontroll før han ser at de palestinske myndighetene går til konkrete handlinger mot terror-organisasjonene.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Fire israelere, en mor og tre barn, ble såret da bilen deres ble beskutt nær Har Gilo ved Jerusalem i går kveld. Moren og en datter på ni år var mest skadet av skuddene, og ble kjørt til sykehus i Ein Kerem. De to andre, en jente på 14 og en gutt på 12, ble behandlet på stedet.
  Al-Aksa Martyrbrigaden har påtatt seg ansvaret for angrepet.
  Angrepet er det første i området siden Israel gav fra seg kontrollen av Betlehem-området. Ifølge den Israelske hæren har ikke de palestinske sikkerhetsstyrkene foretatt seg noe for å bekjempe terrorismen etter at de har overtatt kontrollen. Verken våpenkonfiskering eller arrestasjoner av terrorister har funnet sted.
  Israels forsvarsminister sa i dag at han ikke vil overføre flere byer til palestinsk kontroll før han ser at de palestinske myndighetene går til konkrete handlinger mot terror-organisasjonene.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkel“Stor forbrytelse” å besøke Tempelfjellet
  Neste artikkelJøder og kristne
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise