Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Erklærer igjen full krig

Alle de tre store palestinske terroristorganisasjonene, Hamas, Al-Aksa Martyrbrigadene og Islamsk hellig krig erklærer nå stans i den midlertidige våpenhvilen som de inngikk fra 29. juni. Israel har hele tiden påpekt at våpenhvilen ikke har blitt brukt til fredsfremmende tiltak, men til omgruppering og opprustning av de militære cellene til organisasjonene.
– Israel kan forvente mange selvmordsangrep, sa et sentralt medlem av Yassir Arafats Fatah-bevegelse torsdag. Terrororganisasjonen Hamas knytter avbruddet av våpenhvilen til Israels likvidasjon av lederen Ismail Abu Shanab torsdag. Dette til tross for at organisasjonen i hele våpenhvileperioden har stått for en rekke angrep på Israel. Torsdag ettermiddag skjerpet også Hamas språkbruken overfor palestinernes statsminister Mahmoud Abbas. De oppfordret ham til å gå av og forlate palestinsk territorium.
Abu Shanab ble drept sammen med det som sannsynligvis var hans to livvakter i et israelsk rakettangrep torsdag ettermiddag. Den hvite stasjonsvognen mennene kjørte i gikk opp i flammer da fem raketter fra et angrepshelikopter traff. Abu Shanab er den tredje lederen av Hamas’ politiske del somb lir drept i løpet av de to siste årene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart