Erklærer igjen full krig

  Alle de tre store palestinske terroristorganisasjonene, Hamas, Al-Aksa Martyrbrigadene og Islamsk hellig krig erklærer nå stans i den midlertidige våpenhvilen som de inngikk fra 29. juni. Israel har hele tiden påpekt at våpenhvilen ikke har blitt brukt til fredsfremmende tiltak, men til omgruppering og opprustning av de militære cellene til organisasjonene. - Israel kan forvente mange selvmordsangrep, sa et sentralt medlem av Yassir Arafats Fatah-bevegelse torsdag. Terrororganisasjonen Hamas knytter avbruddet av våpenhvilen til Israels likvidasjon av lederen Ismail Abu Shanab torsdag. Dette til tross for at organisasjonen i hele våpenhvileperioden har stått for en rekke angrep på Israel. Torsdag ettermiddag skjerpet også Hamas språkbruken overfor palestinernes statsminister Mahmoud Abbas. De oppfordret ham til å gå av og forlate palestinsk territorium. Abu Shanab ble drept sammen med det som sannsynligvis var hans to livvakter i et israelsk rakettangrep torsdag ettermiddag. Den hvite stasjonsvognen mennene kjørte i gikk opp i flammer da fem raketter fra et angrepshelikopter traff. Abu Shanab er den tredje lederen av Hamas' politiske del somb lir drept i løpet av de to siste årene.

  Alle de tre store palestinske terroristorganisasjonene, Hamas, Al-Aksa Martyrbrigadene og Islamsk hellig krig erklærer nå stans i den midlertidige våpenhvilen som de inngikk fra 29. juni. Israel har hele tiden påpekt at våpenhvilen ikke har blitt brukt til fredsfremmende tiltak, men til omgruppering og opprustning av de militære cellene til organisasjonene.
  – Israel kan forvente mange selvmordsangrep, sa et sentralt medlem av Yassir Arafats Fatah-bevegelse torsdag. Terrororganisasjonen Hamas knytter avbruddet av våpenhvilen til Israels likvidasjon av lederen Ismail Abu Shanab torsdag. Dette til tross for at organisasjonen i hele våpenhvileperioden har stått for en rekke angrep på Israel. Torsdag ettermiddag skjerpet også Hamas språkbruken overfor palestinernes statsminister Mahmoud Abbas. De oppfordret ham til å gå av og forlate palestinsk territorium.
  Abu Shanab ble drept sammen med det som sannsynligvis var hans to livvakter i et israelsk rakettangrep torsdag ettermiddag. Den hvite stasjonsvognen mennene kjørte i gikk opp i flammer da fem raketter fra et angrepshelikopter traff. Abu Shanab er den tredje lederen av Hamas’ politiske del somb lir drept i løpet av de to siste årene.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelKidnapping som strategi
  Neste artikkelTerrorister skjøt fem Kassam-raketter
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise