Får mellom 12 og 15 år i fengsel

  Tre jødiske menn tiltalt for planlegging av bombeattentat mot en arabisk pikeskole på Oljeberget, ble dømt til fengsel i en periode på mellom 12 og 15 år tirsdag. Yarden Morag (26) fikk en redusert 12-årig straff fordi han samarbeidet med etterforskerne. Den jødiske terrorcellen forsøkte å gjennomføre sitt angrep på den arabiske skolen 29. april […]

  Tre jødiske menn tiltalt for planlegging av bombeattentat mot en arabisk pikeskole på Oljeberget, ble dømt til fengsel i en periode på mellom 12 og 15 år tirsdag. Yarden Morag (26) fikk en redusert 12-årig straff fordi han samarbeidet med etterforskerne. Den jødiske terrorcellen forsøkte å gjennomføre sitt angrep på den arabiske skolen 29. april 2002. Israelsk politi arresterte to av mennene tidlig om morgenen utenfor den arabiske pikeskolen, da de fant det mistenkelige at jøder befant seg i et arabisk nabolag på den tiden av døgnet. Da politiet gjennomsøkte bilen fant de en stor bombe og ulovlige håndvåpen.

  Forrige artikkelHvor skal gjerdet gå?
  Neste artikkelRegjeringen vurderer bruk av egyptiske og jordanske havner
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.