USA la ned veto mot resolusjon

  Et palestinsk resolusjonsforslag ble stanset i FNs sikkerhetsråd tirsdag kveld, da USA la ned veto mot forslaget. Palestinerne prøve med resolusjonen å fordømme Israels bygging av sikkerhetsgjerdet på Vestbredden, samt planer om å bygge 600 nye hjem i israelske bosetninger. USA la frem et alternativt forslag hvor alle partene i Midtøsten ble oppfordret til å bekjempe terrorgrupper. Bulgaria, Kamerun, Tyskland og Storbritannia avstod å stemme for den palestinske resolusjonen. - Forslaget er ubalansert og fremmer ikke målene om fred og sikkerhet i regionen, sa USAs ambassadør John Negroponte.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Et palestinsk resolusjonsforslag ble stanset i FNs sikkerhetsråd tirsdag kveld, da USA la ned veto mot forslaget. Palestinerne prøve med resolusjonen å fordømme Israels bygging av sikkerhetsgjerdet på Vestbredden, samt planer om å bygge 600 nye hjem i israelske bosetninger. USA la frem et alternativt forslag hvor alle partene i Midtøsten ble oppfordret til å bekjempe terrorgrupper. Bulgaria, Kamerun, Tyskland og Storbritannia avstod å stemme for den palestinske resolusjonen.
  – Forslaget er ubalansert og fremmer ikke målene om fred og sikkerhet i regionen, sa USAs ambassadør John Negroponte.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelLite beltebruk i baksetet
  Neste artikkel4.000 kristne sionister feiret i Jerusalem
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise