Knapt flertall i regjeringen sa ja

  Den israelske regjering besluttet søndag å gå videre med fangeutvekslingen med Hizbollah. En minister i regjeringen sier debatten var sterkt følelsesladet. Vedtaket gir regjeringens formelle støtte til realitetene i fangeutvekslingen som hittil er fremforhandlet med Hizbollah ved hjelp blant annet av en tysk forhandler. Israel vil frigi 400 fanger i de palestinske områdene og flere […]

  Den israelske regjering besluttet søndag å gå videre med fangeutvekslingen med Hizbollah. En minister i regjeringen sier debatten var sterkt følelsesladet. Vedtaket gir regjeringens formelle støtte til realitetene i fangeutvekslingen som hittil er fremforhandlet med Hizbollah ved hjelp blant annet av en tysk forhandler. Israel vil frigi 400 fanger i de palestinske områdene og flere titalls arabiske fanger fra land som Libanon, Syria, Marokko, Sudan og Libya.

  Forrige artikkelSkammen ligger på arabisk side
  Neste artikkelArafat beholder sikkerhetskontrollen
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.