Farlig barnemat avsløres

  Et soya-basert barnematprodukt får nå de store overskriftene i israelsk presse, etter at tre babyer ser ut til å ha død etter å ha spist blandingen. I tillegg ligger 14 babyer på sykehus. Israelsk politi og helsemyndigheter etterforsker saken for fullt.

  Et soya-basert barnematprodukt får nå de store overskriftene i israelsk presse, etter at tre babyer ser ut til å ha død etter å ha spist blandingen. I tillegg ligger 14 babyer på sykehus. Israelsk politi og helsemyndigheter etterforsker saken for fullt.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelVi vil angripe Syria igjen, dersom de fortsetter terrorstøtte
  Neste artikkelIsraelske arabere lever lenger enn danskene
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise