IDF oppdaget 30 kg bombe

  Palestinsk milits skjøt fredag kveld mot en israelsk militær stilling i nærheten av Netzarim på Gaza-stripen. Sør på Gaza-stripen oppdaget grensepoliti og israelske soldater en 30 kg stor veibombe i nærheten av en bosetning.

  Palestinsk milits skjøt fredag kveld mot en israelsk militær stilling i nærheten av Netzarim på Gaza-stripen. Sør på Gaza-stripen oppdaget grensepoliti og israelske soldater en 30 kg stor veibombe i nærheten av en bosetning.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelForsvarer sikkerhetsgjerdet
  Neste artikkelMubarak med anfall
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise