Palestinere trakk seg fra offisiell lunsj i Sveits

  Yassir Arafat har nektet å gi skriflig støtte til Geneve-avtalen, det er holdt voldelige demontrasjoner mot avtalen på Gaza-stripen og det er skutt mot en av de palestinske forhandlernes hjem. På denne bakgrunn har fire av de mest sentrale palestinske lederne som fremforhandlet Geneve-avtalen takket nei til en offisiell lunsj i Sveits på mandag. Det skal også være sterk motstand mot avtalen i det herskende Fatah-partiet, som er ledet av Yassir Arafat.

  Yassir Arafat har nektet å gi skriflig støtte til Geneve-avtalen, det er holdt voldelige demontrasjoner mot avtalen på Gaza-stripen og det er skutt mot en av de palestinske forhandlernes hjem. På denne bakgrunn har fire av de mest sentrale palestinske lederne som fremforhandlet Geneve-avtalen takket nei til en offisiell lunsj i Sveits på mandag. Det skal også være sterk motstand mot avtalen i det herskende Fatah-partiet, som er ledet av Yassir Arafat.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise