Var på vei for å drepe jøder på skole

  Tre dager etter Syrias diktator Bashar Assad sa at han ønsket å gå i nye forhandlinger med Israel, sendte den palestinske terrorgruppen Islamsk hellig krig to selvmordsterrorister inn i Israel. Den ene terroristen hadde som mål å drepe flest mulig israelske skolebarn i Yokne’am, den andre ble sendt mot sivilbefolkningen i Beit She’an. Islamsk hellig […]

  Tre dager etter Syrias diktator Bashar Assad sa at han ønsket å gå i nye forhandlinger med Israel, sendte den palestinske terrorgruppen Islamsk hellig krig to selvmordsterrorister inn i Israel. Den ene terroristen hadde som mål å drepe flest mulig israelske skolebarn i Yokne’am, den andre ble sendt mot sivilbefolkningen i Beit She’an. Islamsk hellig krig har kontorer i Damaskus. I følge israelsk sikkerhetstjeneste skal ordren til terrorcelllen fra Jenin ha kommet fra Damaskus. Onsdag kveld ble den høye beredskapen i de nordlige deler av Israel skrudd ned etter at terroristene var tatt. Begge de arresterte mennene er medlem av de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetstjeneste, og samtidig tilknyttet Islamsk hellig krig. Israelske sikkerhetskilder anser angrepsforsøket på en skole som "alvorlig eskalering". Den ene terroristen ble tatt i moskeen i den israelsk-kontrollerte delen av byen Bardaleh. Terroristene skal ha forklart at dette kryssningspunktet over fra palestinske område ble valgt ut fordi det ikke er sikkerhetsgjerde her. Ha’aretz skriver at disse to terrorangrepene bare inngår i en lengre rekke av angrep som er forhindret i løpet av de to siste dager. – Det som kan se ut som å være ro i den palestinske terroraktiviteten, er i virkeligheten et røykteppe for stadige forsøk fra terroristene på å slå til mot uskyldige israelere samme hvor og når de kan, sier David Baker ved den israelske statsministerens kontor.

  Forrige artikkelNATO vil ikke inn som bufferstyrke
  Neste artikkelIrritasjon og skuffelse i USA
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.