Syria har satt hæren i beredskap

  Dersom terrorforsøket mot en israelsk skole hadde ført til drap på israelske barn tidligere denne uken, ville IDF anbefalt et nytt luftangrep mot terroristreir i Syria, skriver Jerusalem Post. Ordren til den palestinske terroristen ble gitt fra Islamsk hellig krigs hovedkvarter i Damaskus. Her lam flere terrorgrupper operere fritt. 5. oktober angrep israelske F-16 jagerfly […]

  Dersom terrorforsøket mot en israelsk skole hadde ført til drap på israelske barn tidligere denne uken, ville IDF anbefalt et nytt luftangrep mot terroristreir i Syria, skriver Jerusalem Post. Ordren til den palestinske terroristen ble gitt fra Islamsk hellig krigs hovedkvarter i Damaskus. Her lam flere terrorgrupper operere fritt. 5. oktober angrep israelske F-16 jagerfly en tom palestinsk treningsleir som reaksjon på selvmordsbomben i Haifa som drepte 21 mennesker.
  Syrias diktator Bashar Assad har gitt ordre til sine hærstyrker om å forberede seg på nytt israelsk angrep, i følge israelsk etterretning. De syriske luftstyrkene har også økt sin frekvens av patruljering langs grensen mot Israel.

  Forrige artikkelIrritasjon og skuffelse i USA
  Neste artikkelUtviser 12 militante palestinere til Gaza
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.