Kairo-samtalene brøt sammen

  Hamas og fire syrisk-støttede terroristorganisasjoner sier nei til statsminister Ahmed Qureis forslag om en total våpenhvile med Israel. I følge representanter for Islamsk hellig krig brøt forhandlingene sammen på grunn av uenighet om hvor omfattende en våpenhvile skulle være. Fatah, støttet av flere andre palestinske fraksjoner, oppfordret til stans i alle angrep. Hamas og de […]

  Hamas og fire syrisk-støttede terroristorganisasjoner sier nei til statsminister Ahmed Qureis forslag om en total våpenhvile med Israel. I følge representanter for Islamsk hellig krig brøt forhandlingene sammen på grunn av uenighet om hvor omfattende en våpenhvile skulle være. Fatah, støttet av flere andre palestinske fraksjoner, oppfordret til stans i alle angrep. Hamas og de andre terrororganisasjonene ville ha en begrenset våpenhvile som kun skulle gjelde sivile israelere innenfor “den grønne linje”.
  Regjeringen til Ahmed Qurei forsøker å gjenoppta våpenhvile-forhandlinger så raskt som mulig, melder Ha’aretz.
  – Dersom det blir virkelig ro, dersom det ikke kommer terrorangrep, er det ikke noen grunn for oss til å fortsette militæroperasjoner, sier en israelsk offisiell talsmann.
  Mandag morgen er politistyrker i Sharon-regionen i høy beredskap, etter advarsler om at en terrorist har kommet seg inn i landet. Det ble satt opp veisperringer i området.

  Forrige artikkelIkke gitt opp “rett til å vende tilbake”
  Neste artikkelJødene kan få sin stat i Europa
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.