Kairo-samtalene brøt sammen

  Hamas og fire syrisk-støttede terroristorganisasjoner sier nei til statsminister Ahmed Qureis forslag om en total våpenhvile med Israel. I følge representanter for Islamsk hellig krig brøt forhandlingene sammen på grunn av uenighet om hvor omfattende en våpenhvile skulle være. Fatah, støttet av flere andre palestinske fraksjoner, oppfordret til stans i alle angrep. Hamas og de andre terrororganisasjonene ville ha en begrenset våpenhvile som kun skulle gjelde sivile israelere innenfor "den grønne linje". Regjeringen til Ahmed Qurei forsøker å gjenoppta våpenhvile-forhandlinger så raskt som mulig, melder Ha'aretz. - Dersom det blir virkelig ro, dersom det ikke kommer terrorangrep, er det ikke noen grunn for oss til å fortsette militæroperasjoner, sier en israelsk offisiell talsmann. Mandag morgen er politistyrker i Sharon-regionen i høy beredskap, etter advarsler om at en terrorist har kommet seg inn i landet. Det ble satt opp veisperringer i området.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Hamas og fire syrisk-støttede terroristorganisasjoner sier nei til statsminister Ahmed Qureis forslag om en total våpenhvile med Israel. I følge representanter for Islamsk hellig krig brøt forhandlingene sammen på grunn av uenighet om hvor omfattende en våpenhvile skulle være. Fatah, støttet av flere andre palestinske fraksjoner, oppfordret til stans i alle angrep. Hamas og de andre terrororganisasjonene ville ha en begrenset våpenhvile som kun skulle gjelde sivile israelere innenfor “den grønne linje”.
  Regjeringen til Ahmed Qurei forsøker å gjenoppta våpenhvile-forhandlinger så raskt som mulig, melder Ha’aretz.
  – Dersom det blir virkelig ro, dersom det ikke kommer terrorangrep, er det ikke noen grunn for oss til å fortsette militæroperasjoner, sier en israelsk offisiell talsmann.
  Mandag morgen er politistyrker i Sharon-regionen i høy beredskap, etter advarsler om at en terrorist har kommet seg inn i landet. Det ble satt opp veisperringer i området.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIkke gitt opp “rett til å vende tilbake”
  Neste artikkelJødene kan få sin stat i Europa
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise