Sikkerhetsgjerdet til domstolen i Haag

  Israel fordømmer FN-flertallets vedtak mandag, hvor det ble besluttet å prøve den israelske byggingen av sikkerhetgjerdet for Den internasjonale domstolen i Haag. 90 nasjoner stemte for det arabiske forslaget, åtte stemte i mot og 74 avstod. Resolusjonen ber domstolen se på de "juridiske konsekvenser som reiser seg ved at en mur blir bygget av Israel, okkupantmakten". Israelske talsmann kaller dette en "kynisk manipulasjon" av en organisasjon som skal kjempe for verdensfreden (FN), for å tjene interessene til dem som støtter terrorisme. - De som gjennomfører terror kan glede seg over automatisk forsvar av flertallet i FN, sier talsmann i det israelske utenriksdepartementet Yonatan Peled. De israelske argumentene for bygging av sikkerhetsgjerdet er samlet på en egen temaside. Den israelske regjering sier de vil samarbeide med domstolen i Haag, og forklare at gjerdet er nødvendig som selvforsvar mot terror.

  Israel fordømmer FN-flertallets vedtak mandag, hvor det ble besluttet å prøve den israelske byggingen av sikkerhetgjerdet for Den internasjonale domstolen i Haag. 90 nasjoner stemte for det arabiske forslaget, åtte stemte i mot og 74 avstod. Resolusjonen ber domstolen se på de “juridiske konsekvenser som reiser seg ved at en mur blir bygget av Israel, okkupantmakten”.
  Israelske talsmann kaller dette en “kynisk manipulasjon” av en organisasjon som skal kjempe for verdensfreden (FN), for å tjene interessene til dem som støtter terrorisme.
  – De som gjennomfører terror kan glede seg over automatisk forsvar av flertallet i FN, sier talsmann i det israelske utenriksdepartementet Yonatan Peled.
  De israelske argumentene for bygging av sikkerhetsgjerdet er samlet på en egen temaside. Den israelske regjering sier de vil samarbeide med domstolen i Haag, og forklare at gjerdet er nødvendig som selvforsvar mot terror.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkel“Jødene styrer verden”
  Neste artikkelTre ulovlige utposter fjernes neste uke
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise