Planer om ensidige tiltak ved fortsatt terror

  Sharon har en "kompleks, vanskelig og kontroversiell" plan for å gjennomføre egne tiltak dersom det palestinske lederskapet fortsetter å tolerere terrorvirksomhet fra egne områder. Et av tiltakene som Sharon vurderer er å flytte bosetninger "for å bedre vår sikkerhetssituasjon". En av hovedhensiktene til den israelske regjeringssjefen er å redusere antallet israelske soldater på Vestbredden. - Vi må gjøre noen endringer i utplassering av militære styrker og i noen av de jødiske bosetningene i området, sa Sharon i et intervju med avisen Boston Globe mandag.
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Sharon har en “kompleks, vanskelig og kontroversiell” plan for å gjennomføre egne tiltak dersom det palestinske lederskapet fortsetter å tolerere terrorvirksomhet fra egne områder. Et av tiltakene som Sharon vurderer er å flytte bosetninger “for å bedre vår sikkerhetssituasjon”. En av hovedhensiktene til den israelske regjeringssjefen er å redusere antallet israelske soldater på Vestbredden.
  – Vi må gjøre noen endringer i utplassering av militære styrker og i noen av de jødiske bosetningene i området, sa Sharon i et intervju med avisen Boston Globe mandag.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelMøter Mubarak i Genève
  Neste artikkelFatwa mot Genève-avtalen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise