Tre palestinere drept

  Israelske styrker gikk torsdag morgen inn i flyktningeleiren Rafah sør på Gaza-stripen. Der omringet de huset til en militant palestiner tilknttet Islamsk hellig krig. Palestinsk milits skjøt mot de israelske soldatene, kastet håndgranater fra hustaket og fyrte av anti-stridsvogn raketter. Minst tre palestinere ble drept og 12 skadet under kampene som fulgte. I følge militære kilder var minst en av de drepte palestinerne væpnet. Flyktningeleiren i Rafah opplever ofte småslag mellom IDF og palestinsk milits. Israelske styrker går inn i området for å lete etter palestinske tunneller som blir brukt til å smugle inn ulovlige våpen over den egyptiske grensen. På onsdag ødela IDF en bygning som skjulte åpningen til en stor og dyp tunnel.

  Israelske styrker gikk torsdag morgen inn i flyktningeleiren Rafah sør på Gaza-stripen. Der omringet de huset til en militant palestiner tilknttet Islamsk hellig krig. Palestinsk milits skjøt mot de israelske soldatene, kastet håndgranater fra hustaket og fyrte av anti-stridsvogn raketter. Minst tre palestinere ble drept og 12 skadet under kampene som fulgte. I følge militære kilder var minst en av de drepte palestinerne væpnet.
  Flyktningeleiren i Rafah opplever ofte småslag mellom IDF og palestinsk milits. Israelske styrker går inn i området for å lete etter palestinske tunneller som blir brukt til å smugle inn ulovlige våpen over den egyptiske grensen. På onsdag ødela IDF en bygning som skjulte åpningen til en stor og dyp tunnel.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelFatwa mot Genève-avtalen
  Neste artikkelSøker allianse på høyresiden
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise