IDF nedkjemper militante grupper

  Tre palestinerne ble lørdag morgen skutt og drept av israelske styrker i byen Nablus på Vestbredden, melder palestinske kilder. Den israelske hæren bekrefter at det ble skutt mot en stor gruppe steinkastere. En av de drepte palestinerne lot en stor betongblokk falle ned mot israelske soldater. Den andre ble sett bevæpnet og den fjerde kastet en brannbombe mot soldatene. IDF har de to siste ukene gjennomført en rekke aksjoner mot militante palestinske grupper i området. Israel har opphevet avstengningen av alle byer på Vestbredden utenom Nablus. (03.01)

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Tre palestinerne ble lørdag morgen skutt og drept av israelske styrker i byen Nablus på Vestbredden, melder palestinske kilder. Den israelske hæren bekrefter at det ble skutt mot en stor gruppe steinkastere. En av de drepte palestinerne lot en stor betongblokk falle ned mot israelske soldater. Den andre ble sett bevæpnet og den fjerde kastet en brannbombe mot soldatene.
  IDF har de to siste ukene gjennomført en rekke aksjoner mot militante palestinske grupper i området.
  Israel har opphevet avstengningen av alle byer på Vestbredden utenom Nablus. (03.01)  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelJordan har problemer
  Neste artikkelAvviser byggeplaner på Golan
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise