Advares mot religiøst hodeplagg

  - Belgiske jøder bør ikke kle seg slik at deres religiøse tilhørighet avsløres, mener en fremstående jødisk talsmann i landet. På denne måten ønsker jødene å vise sin samvittighet som beligske borgere og bidra til Belgias demokratiske og liberale karakter. I følge Anti-Defamation League ble det gjennomført 311 voldelige antisemittiske handlinger mot jøder utenfor Israel i 2003, de fleste av dem i Vest-Europa. Jøder i Belgia står i fare for å bli angrepet av høyreekstremister eller muslimske gjenger, skriver Jerusalem Post. (20.01)
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  – Belgiske jøder bør ikke kle seg slik at deres religiøse tilhørighet avsløres, mener en fremstående jødisk talsmann i landet. På denne måten ønsker jødene å vise sin samvittighet som beligske borgere og bidra til Belgias demokratiske og liberale karakter. I følge Anti-Defamation League ble det gjennomført 311 voldelige antisemittiske handlinger mot jøder utenfor Israel i 2003, de fleste av dem i Vest-Europa. Jøder i Belgia står i fare for å bli angrepet av høyreekstremister eller muslimske gjenger, skriver Jerusalem Post. (20.01)

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSmuglet statsminister Qurei inn til Peres-møte
  Neste artikkelIsraelsk soldat drept i Hizbollah-angrep
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise