Israelsk soldat drept i Hizbollah-angrep

  Den iransk- og syrisk-støttede terrororganisasjonen Hizbollah skjøt mandag kveld en anti-stridsvogn rakett mot en israelsk bulldoser på grensen til Libanon. En israelsk soldat ble drept og en annen alvorlig skadet i angrepet. Bulldoseren som de to israelske soldatene satt i, var i ferd med å fjerne veibomber som Hizbollah hadde utplassert langs grensen da raketten kom. Øverstkommanderende for den israelske nordkommandoen, generalmajor Benny Gantz, sier bulldoseren ikke krysset den internasjonale grensen. Hizbollah hevder kjøretøyet krysset inn på libanesisk jord. Tirsdag morgen leder forsvarsminister Shaul Mofaz et møte hvor det kanskje vil bli avgjort det israelske svaret på angrepet. - Hizbollah-angrepet illustrerer hykleriet i det syriske regimet, sier en rådgiver for statsminister Ariel Sharon. - På den ene siden snakker de om fred med New York Times, på den andre siden støtter de Hizbollah-angrep som krenker FN-resolusjoner, utdyper Dore Gold. (20.01)

  [caption id="attachment_1401" align="alignnone" width="328" caption="Jødene i Belgia blir advart mot å bruke kippa."][/caption]
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Den iransk- og syrisk-støttede terrororganisasjonen Hizbollah skjøt mandag kveld en anti-stridsvogn rakett mot en israelsk bulldoser på grensen til Libanon. En israelsk soldat ble drept og en annen alvorlig skadet i angrepet. Bulldoseren som de to israelske soldatene satt i, var i ferd med å fjerne veibomber som Hizbollah hadde utplassert langs grensen da raketten kom. Øverstkommanderende for den israelske nordkommandoen, generalmajor Benny Gantz, sier bulldoseren ikke krysset den internasjonale grensen. Hizbollah hevder kjøretøyet krysset inn på libanesisk jord. Tirsdag morgen leder forsvarsminister Shaul Mofaz et møte hvor det kanskje vil bli avgjort det israelske svaret på angrepet. – Hizbollah-angrepet illustrerer hykleriet i det syriske regimet, sier en rådgiver for statsminister Ariel Sharon. – På den ene siden snakker de om fred med New York Times, på den andre siden støtter de Hizbollah-angrep som krenker FN-resolusjoner, utdyper Dore Gold. (20.01)


  Jødene i Belgia blir advart mot å bruke kippa.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelAdvares mot religiøst hodeplagg
  Neste artikkelProtest på terror-kunst i Stockholm
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise