Terrorens allierte vil bli konfrontert

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Den amerikanske presidenten vil ha “en progressiv strategi for frihet i Midtøsten”. Så lenge regionen er “et sted med tyranni, fortvilelse og sinne” vil det gro frem bevegelser som truer USA, sa Bush tirsdag.
  – Amerika vil aldri be om tillatelse til å forsvare sikkerheten for vårt land, sa Bush, som lovte at terrorens allierte vil bli konfrontert.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag