Høster skarp kritikk i England

  Et britisk parlamentsmedlem i opposisjonen ble torsdag kraftig kritisert på bakgrunn av sine uttalelser om palestinske selvmordsbombere. – Jeg tror at dersom jeg måtte leve i samme situasjon [som palestinerne] – ville jeg kunnet ha vurdere å bli en selvmordsbomber selv, sa Jenny Tonge i en debatt på onsdag. – Jeg synes det er forskrekkelig […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Et britisk parlamentsmedlem i opposisjonen ble torsdag kraftig kritisert på bakgrunn av sine uttalelser om palestinske selvmordsbombere.
  – Jeg tror at dersom jeg måtte leve i samme situasjon [som palestinerne] – ville jeg kunnet ha vurdere å bli en selvmordsbomber selv, sa Jenny Tonge i en debatt på onsdag.
  – Jeg synes det er forskrekkelig at et medlem av parlamentet kan ha sympati med terroristene som er motstandere av fred i Israel, mener Lord Janner. (23.01)

  Forrige artikkelMannen som elsket Haugesund
  Neste artikkelStøtter Hizbollah-angrep
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.