Truer med flere kidnappinger

  Sjeik Nasrallah smilte og svarte "ja" da han på en pressekonferanse søndag ble spurt om Hizbollah vil fortsette med kidnappinger. På torsdag vil Israel og Hizbollah gjennomføre en fangeutveksling som er blitt forhandlet frem over lang tid. Tyskland lover å frigi to libanesere og en iraner som soner livstidsdommer, dersom Hizbollah kan utlevere den israelske navigatøren Ron Arad død eller levende. (26.01)
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Sjeik Nasrallah smilte og svarte “ja” da han på en pressekonferanse søndag ble spurt om Hizbollah vil fortsette med kidnappinger. På torsdag vil Israel og Hizbollah gjennomføre en fangeutveksling som er blitt forhandlet frem over lang tid.
  Tyskland lover å frigi to libanesere og en iraner som soner livstidsdommer, dersom Hizbollah kan utlevere den israelske navigatøren Ron Arad død eller levende. (26.01)

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelForhindret terrorangrep i Tel Aviv
  Neste artikkelVi vil akseptere en frigjøring i faser
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise