Ville bruke jagerpiloter som selvmorsterrorister

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Terrornettverket Al-Qaida skal ha prøvd å rekruttere arabiske piloter til selvmordsaksjoner mot Israel, rapporterer den israelske tv-kanalen Channel 2. Myndighetene i Saudi-Arabia skal nylig ha gjennomført arrestasjoner som stanset Al-Qaidas planer. Sjefen for det israelske luftforsvaret, general Dan Halutz, sier Israel har tatt “de nødvendige skritt” for å beskytte seg mot angrep fra luften. (09.02)  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelFemdagers-uke mulig
  Neste artikkelTiltalt for planlegging av Hizbollah-celle
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.