Det må snart bli aksjon i Betlehem

  Etter at israelske styrker siste gang overgav kontrollen av Betlehem til de palestinske selvstyremyndighetene, har antallet terrorister utsendt fra denne byen økt kraftig. – Vi vil ikke ha noen annen mulighet enn å gå til aksjon i Betlehem i nær fremtid, sier en militær kilde til Ha’aretz. IDF har foreløpig ikke startet noen større militær […]

  Etter at israelske styrker siste gang overgav kontrollen av Betlehem til de palestinske selvstyremyndighetene, har antallet terrorister utsendt fra denne byen økt kraftig.
  – Vi vil ikke ha noen annen mulighet enn å gå til aksjon i Betlehem i nær fremtid, sier en militær kilde til Ha’aretz. IDF har foreløpig ikke startet noen større militær operasjon etter terrorangrepet søndag.
  Al-Aksa Martyrbrigadene tok på seg ansvaret for terrorangrepet som drepte seks menn og to kvinner. (23.02)  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelUSA ville ha brukt B-52 bombefly
  Neste artikkelI høy beredskap etter bussterroren
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise