Jødiske studenter demonstrerer med bilder av 927 terrorofre

  Mandag formiddag starter den internasjonale domstolen i Haag sin høring av de palestinske anklagene mot det israelske sikkerhetsgjerdet. Samtidig vil jødiske studenter demonstrere utenfor bygningen med å holde opp bilder av 927 israelske terrorofre som har mistet livet siden Yasser Arafat startet krigen mot Israel høsten 2000. Etter søndagens terrorangrep i Jerusalem, vil åtte tomme plakater bli lagt til. - Bak hvert eneste bilde er det en tragisk historie, sier Amos Hermoni i Jewish Agency. Israels utenriksminister stiller spørsmål med den juridiske uavhengigheten til domtolen i Haag. - Vi er klar over at flertallet av dommerne representerer regimer som ikke har noe forbindelse til demokrati. De vil få instruksjoner fra sine ledere, tror Silvan Shalom. Den israelske regjering har valgt å ikke delta i rettsbehandlingen. - Det er de palestinske terrororganisasjonene som skulle stått tiltalt for domstolen i Haag, og ikke staten Israel, mener Israels president Moshe Katsav. (23.02)

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Mandag formiddag starter den internasjonale domstolen i Haag sin høring av de palestinske anklagene mot det israelske sikkerhetsgjerdet. Samtidig vil jødiske studenter demonstrere utenfor bygningen med å holde opp bilder av 927 israelske terrorofre som har mistet livet siden Yasser Arafat startet krigen mot Israel høsten 2000. Etter søndagens terrorangrep i Jerusalem, vil åtte tomme plakater bli lagt til.
  – Bak hvert eneste bilde er det en tragisk historie, sier Amos Hermoni i Jewish Agency.
  Israels utenriksminister stiller spørsmål med den juridiske uavhengigheten til domtolen i Haag.
  – Vi er klar over at flertallet av dommerne representerer regimer som ikke har noe forbindelse til demokrati. De vil få instruksjoner fra sine ledere, tror Silvan Shalom. Den israelske regjering har valgt å ikke delta i rettsbehandlingen.
  – Det er de palestinske terrororganisasjonene som skulle stått tiltalt for domstolen i Haag, og ikke staten Israel, mener Israels president Moshe Katsav. (23.02)


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelI høy beredskap etter bussterroren
  Neste artikkelI høy beredskap etter bussterroren
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise