Hadde hemmelige dokumenter før kidnapping

  [caption id="" align="aligncenter" width="468" caption="Elhanan Tennenbaum sammen med familien etter at han ble sluppet fri i fangeutveksling med Hizbollah."][/caption]

  Israelske medier har de siste dager vært fulle av stoff om den frilatte forretningsmannen og reserveoffiseren Elhanan Tennenbaum. Under forhør har han flere ganger endret sine forklaringer. Det har kommet frem beskyldninger mot Tennenbaum som normalt ville gitt en israelsk borger strenge fengselsstraffer, men han er gitt en juridisk immunitet. Før Tennenbaum ble kidnappet i oktober 2000 hadde han topp-hemmelige militære dokumenter ulovlig, skriver Ha'aretz onsdag. (03.03)

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!
  Elhanan Tennenbaum sammen med familien etter at han ble sluppet fri i fangeutveksling med Hizbollah.

  Israelske medier har de siste dager vært fulle av stoff om den frilatte forretningsmannen og reserveoffiseren Elhanan Tennenbaum. Under forhør har han flere ganger endret sine forklaringer. Det har kommet frem beskyldninger mot Tennenbaum som normalt ville gitt en israelsk borger strenge fengselsstraffer, men han er gitt en juridisk immunitet.
  Før Tennenbaum ble kidnappet i oktober 2000 hadde han topp-hemmelige militære dokumenter ulovlig, skriver Ha’aretz onsdag. (03.03)

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelSkutt og drept på Gaza-stripen
  Neste artikkelGir ordre til evakuering innen torsdag
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise