Kvinner har forventet levealder på 81,2 år

  Kvinner i Israel vil leve lenger enn kvinner i land som Holland, Storbritannia, USA og Irland. Det viser statistikk som ble offentliggjort av statistisk sentralbyrå i Israel på kvinnedagen. Israelske kvinner dominerer nå utdanningssystemet etter videregående skole. 56 prosent av førsteårs-studentene, 57 prosent av andreårs-studentene og 53 prosent av doktoratene er kvinner. Den gjennomsnittlige lønnsforskjellen mellom kvinner og menn er fortsatt på 23 prosent i mennenes favør. 48 prosent av Israels dommere er kvinner. Bare 3 prosent av israelske kvinner har barn utenfor ekteskapet. I Sverige er tilsvarende prosenttall så høyt som 55 prosent, skriver Jerusalem Post. (08.03)
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Kvinner i Israel vil leve lenger enn kvinner i land som Holland, Storbritannia, USA og Irland. Det viser statistikk som ble offentliggjort av statistisk sentralbyrå i Israel på kvinnedagen.
  Israelske kvinner dominerer nå utdanningssystemet etter videregående skole. 56 prosent av førsteårs-studentene, 57 prosent av andreårs-studentene og 53 prosent av doktoratene er kvinner. Den gjennomsnittlige lønnsforskjellen mellom kvinner og menn er fortsatt på 23 prosent i mennenes favør.
  48 prosent av Israels dommere er kvinner. Bare 3 prosent av israelske kvinner har barn utenfor ekteskapet. I Sverige er tilsvarende prosenttall så høyt som 55 prosent, skriver Jerusalem Post. (08.03)

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelAvviser samfunnstjeneste
  Neste artikkelBarna døde av palestinske granater
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise