Israelsk mafia brukte drapsmenn fra Hviterussland

  Totalt har israelsk politi arrestert 18 personer i det som ser ut til å være en stor opprulling av kriminelle utledninger som israelsk mafia har leid inn. Blant de tiltalte er fire menn fra Hviterussland, som må forsvare seg mot anklager om en rekke mordforsøk. Politiet fant en stor mengde tyngre og lettere våpen i leiligheten til de fire mennene. Politiet antar at andre utenlandske, kriminelle likvidasjonsgrupper opererer i landet.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Totalt har israelsk politi arrestert 18 personer i det som ser ut til å være en stor opprulling av kriminelle utledninger som israelsk mafia har leid inn. Blant de tiltalte er fire menn fra Hviterussland, som må forsvare seg mot anklager om en rekke mordforsøk. Politiet fant en stor mengde tyngre og lettere våpen i leiligheten til de fire mennene. Politiet antar at andre utenlandske, kriminelle likvidasjonsgrupper opererer i landet.


  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelNekter å ha kritisert Sharons Gaza-plan
  Neste artikkelVanunu fortsatt sikkerhetsrisiko
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise