Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas-leder sjeik Ahmed Yassin drept

Israelske kamphelikoptre skjøt tre raketter mot den åndelige lederen i Hamas, sjeik Ahmed Yassin, mandag morgen. Yassin, som var på vei ut fra morgenbønn i en moské skal ha blitt drept momentant.
– Yassin er direkte ansvarlig for flere titalls terrorangrep, sier israelske myndigheter. Beslutningen om å likvidere terrorlederen ble tatt etter det doble selvmordsangrepet i Ashdod 14. mars. I september 2002 ble Yassin lettere skadet da Israel prøvde å likvidere ham. I følge palestinske sykehuskilder skal åtte andre palestinere ha blitt drept i mandagens rakettangrep.
IDF er i høy beredskap etter at Hamas-talsmenn bekreftet Yassins død. Alle grenseoverganger inn til palestinske områder er avstengt.
Fra Gaza by meldes det om demonstrasjoner med titusenvis av deltakere. Hundrevis av væpnede menn skal delta i protestene.
Sjeik Ahmed Yassin var i slutten av sekstiårene, men kunne på fjernsynsbilder og i lydopptak virke atskillig eldre, skriver NTB. Han var delvis blind, og satt i rullestol etter at han ble lammet i en ulykke i barndommen. (22.03)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart