Legg ned våpnene

  Omkring 60 palestinske tjenestemenn og intellektuelle rykket torsdag inn en annonse i PLOs avis Al-Ayyam. Hovedbudskapet i annonsen er en oppfordring til palestinerne om å avslutte den væpnede kampen mot Israel, og ta i bruk fredelige protestmetoder for å gjøre slutt på okkupasjonen av Vestbredden og Gaza-stripen. Annonsørene ønsker ikke at palestinerne skal hevne drapet på sjeik Ahmed Yassin - det vil bare føre til en ny runde med blodsutgytelser. Hanan Ashrawi og Abbas Zaki er blant de palestinske politikerne som stod bak annonsen. - La oss igjen starte en fredelig, viselig inifada, heter det i annonsen, i følge Jerusalem Post. (26.03)

  Omkring 60 palestinske tjenestemenn og intellektuelle rykket torsdag inn en annonse i PLOs avis Al-Ayyam. Hovedbudskapet i annonsen er en oppfordring til palestinerne om å avslutte den væpnede kampen mot Israel, og ta i bruk fredelige protestmetoder for å gjøre slutt på okkupasjonen av Vestbredden og Gaza-stripen.
  Annonsørene ønsker ikke at palestinerne skal hevne drapet på sjeik Ahmed Yassin – det vil bare føre til en ny runde med blodsutgytelser. Hanan Ashrawi og Abbas Zaki er blant de palestinske politikerne som stod bak annonsen.
  – La oss igjen starte en fredelig, viselig inifada, heter det i annonsen, i følge Jerusalem Post. (26.03)

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelTre væpnede palestinere drept
  Neste artikkelUSA stanset fordømmelse
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise